Talvisin Ihoden koulun liikutasali tarjoaa loistavat puitteet sisäliikunnalle. Kirin jäsenille maksuttomat salivuorot vaihtelevat käyttäjien kiinnostuksen mukaan. Talvella 23/24 Vuoroja on varattu jumppaan, voimisteluun, sählyyn ja lentopalloon sekä jalkapalloon. Muita vuoroja hankitaan tarpeen mukaan, tuothan siis ajatuksesi julki, jos haluasit päästä pelaamaan jotain mitä juuri nyt ei ole tarjolla.

Ihoden urheilukentällä sijaitseva kaukalo ja vieressä oleva rusettiluistelu alue saavat jääpeitteen aina kun elohopea painuu pakkaselle.

Kaukaloon asennettu tekonurmi mahdollistaa käytön myös kesällä erilaisiin pallopeleihin.

2016 kaukalon yhteyteen valmistunut huoltorakennus tarjoaa hyvät puitteet harrastamiseen. Lämmin pukukoppi on käyttökaudella auki päivittäin klo 08-22.

Huoltokopissa voi teroituttaa luistimet keskiviikkoisin klo 17. Ilmoitathan teroitustarpeesta etukäteen alla olevaan numeroon, teroittaja saapuu paikalle jos teroitettavaa on.

Kaikki kaukaloon liittyvät asiat 040 7153561


Kirikallion pururadan haastavat maastonmuodot, nousut ja laskut antavat vastusta kokeneemmallekkin liikkujalle.

Kesällä pururata on oiva kohde lenkkeilyyn kauniissa kalliomaisemissa, talvella rataa saa kulkea vain suksilla. Ladut ajetaan aina kun lumensyvyys sen sallii.

Ajankohtaiset latutiedot löytyvät Kirin facebook sivuilta.


Ladut on valaistu, joten hiihtäminen onnistuu myöhemminkin illalla.