Kirikallion pururata sekä frisbeegolfrata ja Ihoden Aseman yhteydessä oleva rantalentopallokenttä ovat jäseniemme vapaassa, omatoimisessa käytössä. Otathan yhteyttä jos haluat pelailemaan mutta pelikavereita ei ole lähellä, on kyse sitten lentopallosta, frisbeegolffista tai pesäpallosta, ihmiset kerääntyvät pelailemaan erilaisten watsupp ryhmien avulla, vinkkaa niin laitetaan nimesi rinkiin.2018 rakennettu rantalentopallokenttä Ihoden Aseman pihalla kutsuu liikkumaan kauempaakin. Pallon saa lainata aseman tiskiltä kahvilan aukioloaikoina, muulloin pelit pelataan omalla pallolla.

Urheilukentällä järjestettävät lasten yleisurheilukisat keräävät parhaimmillaan yli kuusikymmentä tulevaisuuden lupausta mittelemään voimiaan.

Kesällä 2019 on suunnitteilla suorituspaikkojen kunnostus ja muutamia muutoksia.

Kisat pidetään loppukesällä, kesälomien jälkeen, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus osallistua. Sarjakisojen jälkeen pidetään Seuran mestaruuskisat ja kausi päättyy loppuvuodesta pidettäviin päätösjuhliin.

Yleisurheilukauden päätösjuhlissa jaetaan sarja- sekä mestaruuskilpaiduiden palkinnot ja vuoden positiivisimman Kiriläisen palkinto. Syödään ja juodaan firman piikkiin sekä nautitaan ohjelmasta.